?

Development of the first food and nutrition action plan for the WHO european region - report on a WHO Consultation.

http://www.euro.who.int/__data/assets/pdf_file/0003/119820/E68895.pdf

It outlines a possible strategy to assist Member States protect the most vulnerable, includinginfants, children, pregnant and lactating women, low income groups, food-intolerant people and older people. Document in pdf format; Acrobat Reader needed.

Originador(es): World Health Organization. Regional Office for Europe - WHO / EURO
Recurso adicionado em: 06/09/2000
Objetivo: The plan aims to improve the availability of, access to and consumption of a safe and healthyvariety of nutritious food for all, reduce the risk of foodborne and noncommunicable diseases,and prevent micronutrient deficiency.
Idiomas disponíveis: Inglês
Regionalização da Saúde, Planejamento Estratégico, Higiene dos Alimentos, Contaminação de Alimentos/prevenção & controle, Bem-Estar Materno, Proteção da Criança, Política de nutrição, Anais de congresso
  • Compartilhar
  • Sugerir uma palavra-chave
    [X]
    Sugestões
    Separadas por virgula
    [X]
    Obrigado por sua sugestão.
    Problemas de comunicação. Por favor tente novamente.
  • Informar um erro
    [X]
    Motivo
    Novo Link (opcional)
    [X]
    Obrigado por informar este problema.
    Problemas de comunicação. Por favor tente novamente.