?

Methodology for exposure assessment of contaminants and toxins in food - report of a workshop

http://www.who.int/foodsafety/publications/chem/en/exposure_june2000.pdf

It presents the proceedings of the workshop, and information on the risk assessment process, major elements necessary for dietary exposure assessment of contaminants and toxins in food, and selection of appropriate data for purposes of exposure assessment. Document in pdf format; Acrobat Reader required.

Originador(es): World Health Organization - WHO
Recurso adicionado em: 16/03/2001
Idiomas disponíveis: Inglês
Alimentos, Exposição a Produtos Químicos, Contaminação de Alimentos, Toxicologia, Anais de congresso
  • Compartilhar
  • Sugerir uma palavra-chave
    [X]
    Sugestões
    Separadas por virgula
    [X]
    Obrigado por sua sugestão.
    Problemas de comunicação. Por favor tente novamente.
  • Informar um erro
    [X]
    Motivo
    Novo Link (opcional)
    [X]
    Obrigado por informar este problema.
    Problemas de comunicação. Por favor tente novamente.