?

Safety aspects of genetically modified foods of plant origin: report of a joint FAO / WHO expert consultation on foods derived from biotechnology.

http://whqlibdoc.who.int/hq/2000/WHO_SDE_PHE_FOS_00.6.pdf

It presents information on the approaches to the nutritional and food safety evaluation of genetically modified foods, nutrition - related issues, gene transfer, and allergenicity. Document in pdf format; Acrobat Reader required.

Originador(es): World Health Organization. Regional Office for Europe. European Centre for Environment and Health, Rome Division - WHO / EURO / ECEH
Recurso adicionado em: 29/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês, Espanhol, Francês
Tecnologia de Alimentos, 52503, Biotecnologia, Alimentos Geneticamente Modificados, Organismos Geneticamente Modificados, Plantas Geneticamente Modificadas, Engenharia Genética, Anais de congresso
  • Compartilhar
  • Sugerir uma palavra-chave
    [X]
    Sugestões
    Separadas por virgula
    [X]
    Obrigado por sua sugestão.
    Problemas de comunicação. Por favor tente novamente.
  • Informar um erro
    [X]
    Motivo
    Novo Link (opcional)
    [X]
    Obrigado por informar este problema.
    Problemas de comunicação. Por favor tente novamente.